Electrolux / Аспиратори

Тип Ѕиден аспиратор со оџак – ширина 600 мм
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 8,999

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

ИДЕАЛЕН КУЈНСКИ СТИЛ

Беспрекорниот и чист дизајн на овој традиционален аспиратор ќе се вклопи со останатите апарати во Вашата кујна.

ЛИЗГАЧКИ ПОДЕСУВАЊА

Благодарение на лесното и едноставно управување по пат на лизгачка контрола, со оваа кујнска направа лесно се управува.

ОДРЖУВАЊЕ ЧИСТОТА

Алуминиумскиот филтер за маснотии кои лесно се вади и мие секогаш осигурува оптимална делотвроност на вашата направа.

НАПРАВА СО ГОЛЕМА СИЛА

Силниот мотор на оваа кујнска направа овозможува брза, силна и ефективна вентилација, при што вашата кујна би се ослободила од димот и сите кујнски мириси.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Ѕидно поставување, ширина 600мм,
● Капацитет на аспирација (високо / ниско ниво): 430 / 230 m³/h,
● Број на мотори: 1
● Лизгачки контроли со 3 брзини,
● Број и тип на светла: 1 халогенка,
● Максимално ниво на бука: 67 / 53 db(A),
● Исфрлање на воздух или рециркулација, со инсталација на филтер со активен јаглен (по избор),
● Тип и број на филтри за маснотии: 1 алуминиумска мрежа.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Максимална моќност: 430 m³/h,
● Напон (V) – 220~230.