Канцелариски системи и додатоци

Производител GGA – Италија
Опис Системот ELEVATE е произведен со цел да се подобри и зачува здравјето на вработените. Овој систем со висинско подесување за неколку секунди ќе ја промени својата положба од седечка во стоечка.
ELEVATE го сочинуваат ногарите со три нивоа кои кријат мотори кои ја регулираат висината на бирото, почнувајќи од минималните 615 до максималните 1280 мм во височина. Механизмот за подигнување е веќе поврзан и доволно е само да се поврзат останатите компоненти со едноставно втискување на каблите со електричкиот уред и командата која се монтира под работната површина.
Достапен е во сив финиш.

Технички податоци

- Висина на подесување: од 615 ~ 1280 мм
- Фиксна ширина на системот: 1600 мм
- Работен циклус: 10,000 сертфицирани
- Тежина на подигнување: 80 кг. (800N)
- Брзина на подигнување и спуштање: 38мм/сек.
- Волтажа: EU 230V / 50Hz како стандард

Цена 43,612

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher