Иверки / Водего

Шифра R 4289 RU – Dark Castle Oak
Димензии 2800 Х 2100 Х 8 16 18 25 38
Цена / табла 3,990
AБС трака 22/04 28/04 23/1 45/1 54/1 21/2 28/2 43/2 54/2

Површини

▼ Кликнете овде да ги погледнете површините

RU – Super Natural