Материјали за вратички / Ламинатни плочи за вратички - Екстремно мат површина

Димензија Цена АБС траки
23/1 45/1
4100 x 1300 x 17,6 15,100

Површини

▼ Кликнете овде да ги погледнете површините

XM – Exreme matt