Иверки / Кроношпан

Шифра 0522 PE – Sahara
Димензии 2800 Х 2070 Х 8 16 18 25 38
Цена / табла 2,400
AБС трака 22/04 28/04 23/1 28/1 54/1 21/2 28/2 43/2 54/2

Површини

▼ Кликнете овде да ги погледнете површините

<dd >

PE – Perl