Иверки / Кроношпан

Шифра 0162 SU – Graphite Grey
Димензии 2800 Х 2070 Х 8 16 18 25 38
Цена / табла 3,000
AБС трака 22/04 28/04 23/1 28/1 43/1 21/2 28/2 43/2 54/2

Површини

▼ Кликнете овде да ги погледнете површините

<dd >

SU – Super Matt