Новости

COMBI’S e производ создаден како поттик од барањата на клиентите, но и интуицијата на компанијата што го произведува – Инокса, подготвена со ентузијазам да прифати секаква можност за усовршување и да го зголеми своето искуство и знаење во секторот на производство на жичани механизми, преку експериментирања и создавање на најиновативни прототипи.

Овој механизам, или ротирачки полици, е наменет за секоја кујна со аголни делови, со Combi’s ќе го пополните и недостапниот дел во кујнските аголни елементи со што максимално го искористувате просторот. Во минатото овие делови беа предизвик како за изведувачите така и за Вас, како корисници. Често се правеа скриени полици кои ќе ги пополните со кујнски прибор кој поретко се користи. Производителите на ваквите механизми оваа празнина ја видоа како можност да излезат со свои решенија, па набргу се појавија и голем број на механизми со различни дизајни кои ќе ја пополнат оваа нишка.

combis

Combi’s е последниот од тие механизми. Пакетот го сочинуваат два механизми, со две полици со дрвена подлога во бела боја и хромирани елементи, и достапен е во десна, а наскоро и лева варијанта (полиците се отвараат кон десно или лево). Носивост на една полица е до 20 килограми. Припаѓа во колекцијата Ellite која се издвојува по својот елипсовитен дизајн на оградата на полиците.

combis
combis

Од видеото подолу може да забележите дека овој механизам може да го поставите лично Вие запазувајќи ги монтажните инструкции кои следат со него. Со искористувањето на шаблонот за пребушување за штрафовите, поставувањето е лесно и брзо. Всушност и некој без искуство може да го монтира целиот систем во 10-тина минути. Бидејќи секоја полица е систем сам по себе, т.е нема никаква врзна точка со другата полица, се отвара можност за поставување на висина која на Вас ќе Ви користи.