Мијалници / Гранитни мијалници

Ограничени количини

Елемент 900 мм
Сифон Ø 120
DURAQUARTZ 28 74
Цена со попуст 9,500
Гаранција 10 години
Повеќе

ДимензииПрашања и одговори

Пoвршини

▼ Кликнете овде да ги видите површините

28 – Milk white

74 – Black