News

Почитувани,

Секои четири години компанијата Флеидерер се подложува на интензивен процес со цел да издаде нова и обемна колекција. Новата Design Collection 2017-2020 вклучува широк спектар од 360 декори со разновидни релјефни дизајни на површината.

Некои од декорите се повторуваат од претходната колекција, а тоа се декори кои се сеуште во тренд поради покажаниот голем интерес и кои често се вклучени во кујнските дизајни.

Засега од новата колекција на Флеидерер донесовме 9 нови декори кои преку нивниот уникатен дизајн ќе најдат место во Вашите кујнски проекти.

60008 S/FG

22231 R/FG

50004 R/LN

50083 R/RT

73039 F/FG

76070 F/FG

73038 F/FG

63009 S/MS

30070 R/MO

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher