Risi

Покрај предпознатливиот квалитет на гранитните мијалници, со подобрени својства за разлика од стандардните мијалници на конкурентските компании, Италијанскиот бренд Телма на овогодишниот саем за мебел во Келн претстави новитет кој привлече големо внимание. Станува збор за кујнски предмет со кој ќе ја подобрите Вашата работа во кујната.

Солопром Ви ја претставува флексибилната подлога – Roll Up. Подлога изработена од метални стапчиња во хромиран финиш поврзани со гумени ремени. Поврзани заедно се создава површина од 460 мм во должина и 450 мм во ширина.

extreme mat

Потребна Ви е ваква подлога доколку:
- …имате мала работна површина во кујната. Со подлогата ќе го покриете коритото на мијалникот (без ралика дали се работи за ниско-монтажен или вграден мијалник) и со тоа ќе добиете дополнителни 450 милиметри работна површина на која ќе може да ги положите Вашите садови, овошје или зеленчук или други кујнски предмети.
- …имате мијалник со дупли корита. Едното корито може да го покриете со подлогата и да обезбедите простор за цедење на мокрите садови, овошјето или зеленчукот.
- …имате потреба од подлога врз која ќе положите топло или жешко тенџере. Бидејќи дното на ваквите предмети можат да бидат исклучително жешки лесно можат да ја оштетат работната плотна. Со искористување на подлогата Вашата плотна ќе биде заштитена од термални шокови. Треба само да се внимава садовите да не дојдат во контакт со гумените ремени. За ваква намена можеме да Ви понудиме уште две други решенија кои може да ги погледнете на нашата веб страна.

Откако подлогата ќе ја заврши својата работа лесно може да ја пребришете и да ја обесите на некој држач или да ја превиткате во ролна и да ја скриете во некоја фиока.
Ние ги препознавме предностите на флексибилната подлога во кујните и затоа се одлучивме да ја доведеме поблизу до Вас. Се надеваме ќе ги препознаете и Вие.

Roll Up
Roll Up