Новости

Почитувани,

Секои четири години компанијата Флеидерер се подложува на интензивен процес со цел да издаде нова и обемна колекција. Новата Design Collection 2017-2020 вклучува широк спектар од 360 декори со разновидни релјефни дизајни на површината.

Пред повеќе од месец дена донесовме 9 декори на кујнски плотни, а сега ја надополнивме колекцијата 8 нови декори со стандарден ХПЛ, и 3 уни декори на кујнски плотни со модерниот и Екстремно мат ХПЛ.

Кратко откако ги претставивме иверките со екстремно матираниот ХПЛ, одлучивме да донесеме и кујнски плотни со истата фолија. Засега се три уни декори кои често можеме да ги забележиме по современите дизајни на модерните кујни. Екстремно мат површината е релативно нов производ, пријатно чувство и мека на допир. Ниската рефлексија се надоврзува на исклучителната издржливост, отпорност и леснотија во одржувањето. Отпорна на траги од прсти и мрснотија.

12000 U/XM

12168 U/XM

12290 U/XM

8 нови декори на кујнски плотни со стандарден ХПЛ

20090 R/RT

55004 R/RT

61030 S/HS

68007 S/CT

76049 F/SX

76050 F/HS

76067 F/SX

76073 F/FG

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher