Risi

Почитувани,

„Новогодишна Честенка“ е новогодишна акција на Солопром која ќе трае до 31 јануари 2018.

Главната понуда во акцијата ја сочинуваат електричните, кујнски апарати на Електролукс. Имено, за купени два апарати добивате попуст од 20%.

Комбинациите на апаратите се следниве:

1. Рерна + Плоча
- На располагање се 15 комбинации.
- Редовни цени помеѓу 15-те комбинации: од 25,000 до 41,000 денари.
- Новогодишни цени со 20% попуст: од 20,000 до 32,800 денари.
- Можна заштеда до 9,000 денари.

2. Плоча + Машина за садови
- На располагање се 15 комбинации.
- Редовни цени помеѓу 15-те комбинации: од 32,000 до 42,000 денари
- Новогодишни цени со 20% попуст: од 25,600 до 33,600 денари.
- Можна заштеда до 9,000 денари.

3. Машина за садови + Рерна
- На располагање се 9 комбинации.
- Редовни цени помеѓу 9-те комбинации: од 32,000 до 47,000 денари
- Новогодишни цени со 20% попуст: од 29,600 до 37,600 денари.
- Можна заштеда до 9,000 денари.

Напомена: За секој дополнителен апарат ( вградлива микробранова печка или фрижидер) од целата наша понуда ќе добиете 20% попуст. Попуст нема само кај аспираторите на Електролукс.

Честенката продолжува понатаму !!!

Доколку веќе купивте два апарати од понудата, отворивме и дополнителна можност да заштедите до 50% кај стандардните и ФЕНИКС НТМ кујнски плотни, и 20% кај дизајнерските плотни.
- На располагање се преку 100-тина декори на кујнски плотни
- Можна заштеда до 5,000 денари (Во зависност од декорот на плотната и нарачаната димензија)

Напомена: Попустот важи само за плотни со максимална должина од 4,2 т.е 4,2 метра. Димензиите кои ja надминуваат оваа должина ќе се пресметуваат по редовна цена. Ѕидните облоги и островските плотни не влегуваат во понудата и тие ќе се пресметуваат по редовна цена.

Честенката продолжува Уште понатаму !!!

Со веќе купените апарати и плотна, дополнително може да заштедите и кај мијалникот. Доколку одлучите да купите гранитен мијалник за него ќе добиете 15% до 20% попуст, а за ростфрајниот мијалник ќе добиете 10%.
- Гранитните мијалници се од Италијански бренд и одлично се покажаа на Македонскиот пазар. Во самиот материјал е вградена анти-бактериска заштита, но и гаранција за оштетување од термален шок од 6 до 10 години, о
- Сите ростфрајни мијалници од нашата понуда се со извонреден квалитет, произведени од Португалски бренд. Овие мијалници имаат 15 години гаранција.

НО, И ОВА НЕ Е СЕ !!!

Врз целата оваа понуда добивате и 15% попуст кај сите услуги, кроење, кантирање, доработки на ЦНЦ машина, бушења и друго.

Напомена: Количините на сите производи и материјали во понудата се ограничени !!!

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher