Новости

Резултат на бескомпромисната потрага по совршенството, години на знаење и постојан развој. Ви претставуваме 36 нови декори на оплеменета иверка од светскиот бренд Кроношпан, избор на декори кои ќе им помогнат на дизајнерите да го истакнат својот уметнички потенцијал.

Дополнително, ја зголемивме нашата понуда на медијапански декоративни плочи за вратички на познатиот бренд од Турција – АГТ.