Иверки / Кроношпан

Шифра 8681 GL – Brilliant White
Димензија 2800 Х 2070 Х 8 16 18 25 38
Цена / табла 3,080
АБС трака 22/04 28/04 23/1 28/1 43/1 21/2 28/2 43/2 54/2
 ■  ■

Површини

▼ Кликнете овде да ги погледнете површините

HG – High gloss