Приклучоци за струја и пренос на податоци

Производител DIGITEL – Србија
Опис KOMPAKT „С“ е струјна вградна пруклучна кутија со високо ниво на модуларност. Под внимателно дизајнираниот алуминиумски поклопец, во телот на уредот сместани се енергетски и податочни приклучоци во црна или бела боја. Висината на профилот над површината со затворен поклопец е 1,5мм, што го прави КОМПАКТ „С“ потполно вклопен во околината.

Приклучната кутија КОМПАКТ „С“ излезе од потребата повеќе и побрзо да комуницираме и полесно да се поврзуваме. Првенствено е дизајнирана за работните места, конференцијските и салите за состанок, но наоѓа примена и во хотелските соби.

Струјни карактеристики ■ Напон: 250V;

■ Јачина на струја: 16А;

■ Фрекфенција: 50~60Hz;

■ Температура: 0~40°C;

■ Заштита: IP 31.

Модули
ШУКО приклучок за напојување
2 USB приклучока за напојување
Модул за додатоци (корисникот одлучува како ќе го пополни овој модул со некој од овие додатоци за модули)
Димензии Симни документ.
Шифра Модули Боја Цена
WN-1M 2P 1E Бела 3,015
WN-1M 3P 2E Бела 3,370
WN-1M 2P 1USBC2 2E Бела 5,853
BN-1M 2P 1E Црна 3,015
BN-1M 3P 2E Црна 3,370
BN-1M 2P 1USBC2 2E Црна 5,853

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher