Приклучоци за струја и пренос на податоци

Производител DIGITEL – Србија
Опис Додатоците се користат за пополнување на празните модули на приклучните уреди. Отвараат можност приспособување на приклучните уреди по желба на корисникот со за побрз прстап на саканите податоци, аудио и видео, мрежна и интернет врска.

Можни капачиња во црна или бела боја:
■ Празно капаче,
■ Капаче со една приклучна опција,
■ Капаче со две приклучни опции.

Можни приклучоци во црна или бела боја:
■ Приклучок за мрежа и интернет,
■ USB 3.0 приклучок,
■ Мултимедијски HDMI приклучок.

Шифра Боја Цена
Празно капаче Бела, Црна 177
Капаче со една приклучна опција Бела, Црна 177
Капаче со две приклучни опции Бела, Црна 177
Приклучок за мрежа и интернет Бела, Црна 532
Приклучок USB 3.0 Бела, Црна 769
Приклучок HDMI Бела, Црна 769

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher