Приклучоци за струја и пренос на податоци

Производител DIGITEL – Србија
Опис КОНФЕРЕНС овозможува пристап на приклучоците од двете страни на бирото, но и поклопецот да биде спуштен и израмнет со бирото кога уредите во него се приклучени.
Нискиот профил, иновативниот поклопец, четки кои ја спречуваат прашината да дојде во допир со приклучоците, високата модуларност на приклучоците сместени во кутијата, го прават овој производ совршен за конференцијски и сали за состаноци.
Шифра Боја Цена
Конференс Црна 18,742