Приклучоци за струја и пренос на податоци

Производител DIGITEL – Србија
Опис ИРИС 80 е прилагоден за лесно вградување во плочести материјали, но и во мек мебел, како фотелјите и софите. Напојувањето или поврзувањето со другуте уреди во ентериерот сега е подостапно.
Уникатниот дизајн и восокото ниво на обработка го ставаат овој производ во групата производи кои мора да ги поседувате.
Со свртување на прстенот во прамец на стрелките на часовникот блендата се отвара овозможувајќи пристат до шуко приклучоци, УСБ полначи, држали за кабли и друго. Со свртување на прстенот во спротивен правец блендата се затвора заштитувајќи ги модулите од несакани надворешни влијанија.
Струјни карактеристики ■ Напон: 250V;

■ Јачина на струја: 16А;

■ Фрекфенција: 50~60Hz;

■ Температура: 0~40°C;

■ Заштита: IP 43.

Модули
ШУКО приклучок за напојување
2 USB приклучока за напојување
Држач за кабли
Димензии Симни документ.
Шифра Модули Боја Цена
W-1P Бела 2,601
W-1USBC2 Бела 5,439
W Бела 1,774
B-1P Црна 2,601
B-1USBC2 Црна 5,439
B Црна 1,774

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher