Приклучоци за струја и пренос на податоци

Производител DIGITEL – Србија
Опис ПОП АП е така издизајниран за завзема најмал дел од работната површина. Лесно се вградува во стандарден отвор со дијаметар од 80мм.
Со притискање на горната површина се активира механизам кој автоматски го подига уредот во работна позиција. Во кукиште составено од најфиниот алуминиум и пластика може да најдете комбинации од шуко или УСБ приклучоци за напојување. Со поклопец од инок, ПОП АП е идеално решение за кујни.
Струјни карактеристики ■ Напон: 250V;

■ Јачина на струја: 16А;

■ Фрекфенција: 50~60Hz;

■ Температура: 0~40°C;

■ Заштита: IP 44.

Модули
ШУКО приклучок за напојување
2 USB приклучока за напојување
Тенок приклучок (PIT)
Димензии Симни документ.
Шифра Модули Боја Цена
W-2P Бела 3,547
W-1P-1USBC2 Бела 6,503
W-2PIT-1USBC2 Бела 6,799
W-1P-2PIT Бела 4,139
B-2P Црна 3,666
B-1P-1USBC2 Црна 6,474

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher