Приклучоци за струја и пренос на податоци

Производител DIGITEL – Србија
Опис KOMPAKT на мал простор обезбедува потребен број на струјни и приклучоци за пренос на податоци во горната и долната зона на работната маса. Висината на профилот над површината со затворен поклопец е 1,5мм, што го прави КОМПАКТ „Ѕ“ потполно вклопен во околината.
КОМПАКТ пред се е наменет за класичното канцелариско работно место бидејќи обезбедува ппотребен број на струјни и мрежни приклучоци во горната и долната зона на работната маса за стционарни уреди: монитори, десктоп и лаптоп компјутери, звучници, телефони, рутери, принтери и друго. КОМПАКТ дава клучен допринос за сигурен и безбеден пренос на податоци и одржување на редот и хигиената со помош на мрежниот носач за кабли во кој сите доводни кабли поминуваат и така се отстрануваат од подот, од видното поле, од непосакуван допир и прашина.
Струјни карактеристики ■ Напон: 250V;

■ Јачина на струја: 16А;

■ Фрекфенција: 50~60Hz;

■ Температура: 0~40°C;

■ Заштита: IP 31.

Модули
ШУКО приклучок за напојување
2 USB приклучока за напојување
Интернет и мрежен приклучок RJ45 Cat6
Димензии Симни документ.

Шифра Модули Боја Цена
WN-1M 2P 2D // 4P 2D Бела 5,203
WN-1M 1P 1USBC2 // 2P Бела 5,735
WN-1M 2P 2D // 4P 2D Црна 5,203
WN-1M 1P 1USBC2 // 2P Црна 5,735

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher