Приклучоци за струја и пренос на податоци

Производител DIGITEL – Србија
Опис УПД е универзална приклучна кутија за довод на струја и пренос на податоци. Високо модуларна и подесувачка за поставување на разни позиции во просторот (под, над и во самата работна површина) со помош на носачот ДЕСК, кој ги задоволува најголемите барања за сигурно прицврстување без мидифицирање на работната површина.
Го сочинува основниот дел на сетот КОНФЕРЕНС.
Со правилни носачи може да се вгради во струен ормар, во носач на кабли под бирото, или може да се користи како напреден и многу сигурен продолжен кабел.
Овозможува сместување на голем број струјни приклучоци и коминукацијски модули и напојување од повеќе извори.
Струјни карактеристики ■ Напон: 250V;

■ Јачина на струја: 16А;

■ Фрекфенција: 50~60Hz;

■ Температура: 0~40°C.

Модули
ШУКО приклучок за напојување
2 USB приклучока за напојување
Модул за додатоци (корисникот одлучува како ќе го пополни овој модул со некој од овие додатоци за модули)
Димензии Симни документ.
Шифра Модули Боја Цена
EXTRA POWER WN-1M 3P Бела 1,951
EXTRA POWER WN-1M 4P Бела 2,188
EXTRA POWER BN-1M 3P Црна 1,951
EXTRA POWER BN-1M 4P Црна 2,188
EXTRA POWER BN-1M 5P Црна 2,424

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher