Приклучоци за струја и пренос на податоци

Производител DIGITEL – Србија
Опис Сетот составен од Фрејм + Бејс УПД поседува едноставен дизајн кој поставува високи критериуми за естетика во животната и работната околина. Едноставно се вградува во бироата, ормарите и други типови на мебел ( може да се вгради и во ѕидни панели ).
Профилот на уредот е 1,5мм над површината на бирото, со дебелина од 57мм во внатрешноста на работната површина.
Сетот се состои од ФРЕЈМ ( иноксна рамка ) и БЕЈС УПД. Рамката ФРЕЈМ се користи како кукиште за БЕЈС УПД.
Струјни карактеристики ■ Напон: 250V;

■ Јачина на струја: 16А;

■ Фрекфенција: 50~60Hz;

■ Температура: 0~40°C.

Модули
ШУКО приклучок за напојување
2 USB приклучока за напојување
Модул за додатоци (корисникот одлучува како ќе го пополни овој модул со некој од овие додатоци за модули)
Димензии Симни документ.
Шифра Модули Боја Цена
WW-3P 2E Бела 2,720
WW-1P 1USBC2 1E Бела 5,144
WW-1P 1USBC2 3E Бела 5,084
BN-1P 4E Црна 1,951
BB-3P 2E Црна 2,720
BB-1P 1USBC2 1E Црна 5,144
BB-1P 1USBC2 3E Црна 5,084
FRAME 3 Рамка Инокс 2,956
FRAME 5 Рамка Инокс 3,547

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher