Prizë për rrymë dhe transferim të të dhënave

Производител DIGITEL – Србија
Опис Чистиот дизајн го прави ДЕСК многу прилагодлив за различни барања во ентериерот, доведувајќи струјни и комуникацијски приклучоци на дофат на рака без бушење и било какво деформирање на работната површина.
Идеален за работни станици со монитори. Штеди време и го подига нивото на продуктивност во работниот простор.
Струјни карактеристики ■ Напон: 250V;

■ Јачина на струја: 16А;

■ Фрекфенција: 50~60Hz;

■ Температура: 0~40°C.

Модули
ШУКО приклучок за напојување
2 USB приклучока за напојување
Модул за додатоци (корисникот одлучува како ќе го пополни овој модул со некој од овие додатоци за модули)
Димензии Симни документ.
Шифра Модули Боја Цена
WN-2P 1E Бела 1,833
WN-1P 1USBC2 1E Бела 4,316
BN-2P 1E Црна 1,833
BN-1P 1USBC2 1E Црна 4,316
Деск носач Алуминиумски носач на приклични модули – единечен Бел, Црн 887
Деск носач Алуминиумски носач на приклични модули – двоен Бел, Црн 1,182