Приклучоци за струја и пренос на податоци

Производител DIGITEL – Србија
Опис Пластичен преносник за кабли, популарно наречен `рбет за кабли, служи да си спроведе каблите од подот до долниот дел на бирото. Задоволува високо естетски и ергономски барања. Достапен е во две бои: црн и бел полу-транспарентен.
Шифра Боја Цена
`Рбет за кабли Црн 2,483
`Рбет за кабли Бел полу-транспарентен 2,483