Новости

Современото живеење е раскошно во полето на комуникациите. Мобилните уреди ни ја олесниваат секојдневната работа и живот. Зголемувањето на нивниот број ја зголемува потребата за пристапни струјни и комуникацијски приклучоци.

Затоа Солопром одлучи во својот асортиман да претстави иновативни решенија кои овозможуваат дополнување на мобилните уреди и го олеснуваат поврзувањето на мобилните и стационарните уреди во канцелариите, хотелите, училиштата, факултетите, јавните и приватните објекти, на местата во кои се движиме и често задржуваме.

На прашањето: каде може да се приклучам, Солопром, во соработка со Дигител, го даваат одговорот прилагоден на конкретниот простор и личното барање. Модуларноста е својство на сите понудени производи во оваа категорија, бидејќи на клиентите им овозможува слобода во изборот на типот на модуларните приклучоци.

Помалку видливи кабли-повеќе приклучоци на дофат на рака.

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher