Мијалници и Чешми / Ростфрајни мијалници

Ростфрај

Полиран, Рапав декор

Елемент

400 мм

Сифон Ø 120
Додатоци 6 7        
Цена

Рапав декор: 6,690 – ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ

Полиран: 7,780

Повеќе

ДимензииДодатоциПрашања и одговори