Мијалници и Чешми / Гранитни мијалници

Елемент 450 мм
Сифон Ø 120
DURAQUARTZ 53
Цена со попуст 8,500
Цена 14,400
Гаранција 10 години
Повеќе

ДимензииПрашања и одговори

Пoвршини

▼ Кликнете овде да ги видите површините

53 – Arena Grey