Мијалници и Чешми / Гранитни мијалници

Ограничени количини

Елемент 500 мм
Сифон Ø 120
DURAQUARTZ 53 70
Цена со попуст 10,500
METALQUARTZ 73
Цена со попуст 11,300
Гаранција 10 години
Повеќе

ДимензииПрашања и одговори

Пoвршини

▼ Кликнете овде да ги видите површините

53 – Arena Grey

70 – Copper

73 – Anthracite