Мијалници и Чешми / Гранитни мијалници

Ограничени количини

Елемент 450 мм
Сифон Ø 120
METALQUARTZ 70
Цена со попуст 8,000
Гаранција 10 години
Повеќе

ДимензииПрашања и одговори

Пoвршини

▼ Кликнете овде да ги видите површините

70 – Copper