Мијалници и Чешми / Гранитни мијалници

Ограничени количини

Елемент 900 мм
Сифон Ø 120
DURAQUARTZ А8
Цена со попуст 10,600
Гаранција 10 години
Повеќе

ДимензииПрашања и одговори

Пoвршини

▼ Кликнете овде да ги видите површините

А8 – Alaska