Новости

… се одлучивте за декорот на плотната и моделот на мијалникот, сега дојде ред на чешмата. Нашата скромна понуда ја сочинуваат чешми во повеќе стилови, од најмодерни и авант-гардни до традиционални. „Ергономичноста и квалитетот на употребените материјали се од најголема важност“, велат од Роди – докажан португалски производител на мијалници и нивни додатоци. Заедно со дизајнот, хидро-енергетската заштеда и заштитата на животната околина резултира во совршена комбинација која најдобро ќе го надополни Вашиот мијалник.

Особини на чешмите

Чешмите поседуваат некои од следниве особини. Доволно е само да ги прочитате описите на знаците кои ќе ги најдете покрај чешмите.

Понуда