Новости

Доколку планирате на пролет да го реновирате Вашиот стан или ќе реновирате само некоја соба, можеби отварате бизнис и потребен Ви е ламинатен под за Вашите канцеларии, сега е вистинското време и да си го набавите.

Поради промена на колекцијата, ги намаливме цените на 20-тина декори на ламинатен под. Меѓу понудените ламинатни подови може да најдете класи од АС3/31 – наменети исклучиво за станбени објекти со дебелини од 7 и 8 мм, и АС4/32 – наменети за станбени и јавни објекти со нормална фрекфенција на движење со дебелини од 8 и 10 мм. Истотака, меѓу понудените ламинати, може да најдете залихи меѓу 5 и 120 м2.

ПОПУСТОТ ЌЕ ТРАЕ ДОДЕКА НЕ СЕ РАСПРОДАДАТ ЗАЛИХИТЕ.