Новости

Почитувани,

Ве известуваме дека ја освеживме нашата понуда на ростфрајни мијалници. Понудата ја сочинуваат модели од новата колекција на ростфрајни мијалници од нашиот долгогодишен партнер – Rodi.

Линија на производи кои се издвојуваат по нивниот модерен дизајн, функционалност и елеганција.

Мијалниците на Rodi се совршен спој на квалитет и дизајн кои ќе ја истакнат секоја кујна.