Новости

Почитувани,

Ви претставуваме колекција на 16 декори на оплеменета иверка од Италијанскиот производител SM’art.

SM’art е динамична, Италијанска компанија која постојано се развива со имплементација на нов пристап во производството со вклучување на современи технологии, управувањето и непресушниот креативен талент, преку создавање на нови трендови со своите нови декоративни решенија во сегментот на плочести материјали за ентериери.

13 декори се издвојуваат преку својата длабока и реалистична Synchro структура која, заедно со дрвниот декор, создаваат плочи со изглед и чувство на вистинско дрво.