Новости

Почитувани,

Ви претставуваме колекција на 26 декори на оплеменета иверка од Италијанскиот производител SM’art.

SM’art е динамична, Италијанска компанија која постојано се развива со имплементација на нов пристап во производството со вклучување на современи технологии, управувањето и непресушниот креативен талент, преку создавање на нови трендови со своите нови декоративни решенија во сегментот на плочести материјали за ентериери.

Сите декори се издвојуваат преку својата длабока и реално-синхронизирана структура која, заедно со текстурата на декорот, создаваат плочи со изглед и чувство на вистинско дрво, мермер, текстил.

КОЛЕКЦИЈА OLYMPUS

Olympus е прекрасна колекција на прекрасни декори на мермер со силен иновативен карактер.

КОЛЕКЦИЈА NIRVANA

Nirvana е колекција на декори инспирирани од разни материјали и длабока структура синхронизирана со декорот.

КОЛЕКЦИЈА URBAN

Плочи со финиш издлабен од раката на времето и буди метрополитски сценарија

КОЛЕКЦИЈА TRAMA

Пријатна текстура со мат-структуриран финиш комбиниран со прекрасни нијанси на текстил.

КОЛЕКЦИЈА ANILINE

Колекција на светли, свежи и забавни бои со длабока синхронизирана структура на годовите дрво.

КОЛЕКЦИЈА MANHATTAN

Елегантна и екстремна, ова е колекцијата Manhattan. Трите нивоа на мат рефлексија Ви даваат опипливи и визуелни сензации.

КОЛЕКЦИЈА CLUB

Колекцијата Club е олицетворение на дрвните дизајни со синхонизирана структура. Текстурата со нејзините јасни пори и различни нивоа на рефлексија создава топол и пријатен ефект.