Panele / Topstar / Mbështjellës muri / Panel ishullor dhe këndor

V – Rezistues në lagështi
S – Standard
P – Sipërfaqe
L – Gjatësia
D – Gjerësia
V S P L D Çmimi për metar trashësi
6 30 40
Panel për kuzhinë KER 4200 600 1,620
Dhënie (prerje): 2100, 4200
Shtresë mbështjellëse për mure KER 4200 645 1,390
Dhënie (prerje): 2100, 4200
Panel ishullor 900mm KER 4200 900 3,095
Dhënie (prerje): 2100, 4200
Panel ishullor dhe këndor KER 4200 1200 4,100
Dhënie (prerje): 1400, 2800, 4200