Новости

Солопром секогаш се стреми во надополнување и освежување на својата понуда на материјали кои се во тренд и механизми и оков за ентериери од докажани брендови и со висок рејтинг во својата бранша. Еден од тие брендови е Grass од Австрија – компанија која веќе 60 години ја одржува својата репутација и уникатен идентитет во својата индустриска гранка. Се смета за производител од врвна класа на разновиден технички оков и механизми. Нивните шарки и системи за фиоки се употребувани од проминентни светски брендови кои се бават со производство на мебел.

За да дознаете повеќе за понудата на Grass кликнете на сликите долу.