Лизгачи за фиоки и додатоци

Производител SAMBEAT – Шпанија
Опис Пластични организери за Вашите фиоки. Приборот за ручање секогаш ќе биде уредно среден, лесно видлив и достапен.
Шифра Ширина Финиш Цена
Cuba40 400 mm Grey 290
Cuba50 500 mm Grey 330
Cuba60 600 mm Grey 370

Финиш

Grey