Ногари за комода / Пластични ногарки за комода

Производител — SAMBEAT Шпанија
Шифра Димензија Висина Финиш Цена
EPC50.12 50 x 50 mm 12 mm Grey 40
EPC80.15 80 x 80 mm 15 mm Grey 45
EPC80.30 80 x 80 mm 30 mm Grey 50

Финиш

Grey