Новости

Тимот на Солопром отвара можност за вработување на:

МАГАЦИОНЕР И ВОЗАЧ НА КАМИОН

Со место на вршење на работните задачи во Катланово – 1 позиција

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини:

 Средно стручно образование
 Возачка дозвола Ц категорија
 Претходно искуство како возач на товарно возило
 Одговорна и доверлива личност
 Лојалност и професионалност
 Уредност, самоиницијативност, позитивен став

Одговорности и овластувања:

 Работа во магацин- припрема на роба за испорака за клиенти
 Транспорт на производи до клиенти
 Редовна безбедносна инспекција на возилото и известување за дефектиинциденти или прекршоци во сообраќајот
 Маневрирање на возилото во позиција за утовар/истоварКонтрола и распоредување на трговската стока за достава во возилото
 Врши утовар и истовар на трговската стока при предавање на истата

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на нашата е-маил адреса

vrabotuvanje@soloprom.com.mk

Општи правила за аплицирање:

 Именување на документ за аплицирање – CV (име и презиме на апликантот)
 Назнака на позицијата за која се аплицира