Материјали и оков за купатила и јавни тоалети / Компакт ХПЛ / Компакт ХПЛ БТ

Димензии (mm) 2800 Х 2070 Х 13
Цена / табла 42,867

Површини

▼ Кликнете овде да ги погледнете површините

MP – Perl