Rimeso nga guri

Baza Polyester – Fije qelqi në rrëshirë nga poliesteri. Bazë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
Dimensioni 1220 x 610 x 2
Çmimi 2,900 den.
Baza Fleece 1 – Prapavijë nga tekstili për përdorim të brendshëm.
Dimensioni 1220 x 610 x 2
Çmimi 3,200 den.
Baza Fleece 2 – Prapavijë nga tekstili për përdorim të brendshëm.
Dimensioni 2100 Х 1050 Х 2
Çmimi 11,250 den.
Baza Self-adhesive – Foli vetë ngjitëse nga poliesteri. Për çdo lloj të përdorimit për mure dhe tavan.
Dimensioni 1220 x 610 x 2
Çmimi 3,550 den.
Baza Nano Stone – Nano Stone është i përshtatshëm për përdorim në aplikime postforming me radius prej 2 mm. Sipërfaqja është e mbrojtur nga pluhuri dhe dëmtimet me emulsion nga silici.
Dimensioni 1220 x 610 x 0,3
Çmimi 3,200 den.
Baza NAFA – NAFA baza është e punuar nga 100% fije të lëkurës dhe është e dedikuar vetëm për përdorim të brendshëm.
Dimensioni 1220 x 610 x 0,9
Çmimi 3,500 den.