Rimeso nga guri

Baza Polyester – Fije qelqi në rrëshirë nga poliesteri. Bazë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
Dimensioni 1220 Х 610 Х 2
Çmimi 3,300 den.
Baza Fleece – Prapavijë nga tekstili për përdorim të brendshëm.
Dimensioni 1220 Х 610 Х 2
Çmimi 3,600 den.
Backing Self-adhesive – Foli vetë ngjitëse nga poliesteri. Për çdo lloj të përdorimit për mure dhe tavan.
Dimensioni 1220 Х 610 Х 2
Çmimi 3,950 den.