Премиум плочи

Јадро Иверка
Површина Двострано обложена со специјална фолија подготвена за фарбање, еднострана со 3Д структура.
Димензија 3145 х 1280 х 18,5
Примена
  • Производство на мебел
  • Ѕидни облоги
Цена 52,800 ден.