Премиум плочи

Јадро Иверка
Површина Уникатна комбинација од сјајни 3Д кругови и мат лак на рамната површина.
Финиш и Цена Бела = 54,650 ден.
Црна = 57,550 ден.
Димензија 2450 х 1050 х 18,5
Примена
  • Производство на мебел
  • Ѕидни облоги
  • Преграден панел