Премиум плочи

Јадро МДФ (медијапан)
Фурнир и Цена Орев = 51,800 ден.
Светол даб = 50,300 ден.
Темен даб = 50,300 ден.
Димензија 2450х1050х18,5
Примена
  • Производство на мебел
  • Ѕидни облоги
  • Преграден панел