Додатоци за кујни

Производител Bellanda – Италија
Модел Cavo
Шифра BEL 02300
Опис Држач за висечки полици. Едната страна се монтира на таванот додека на другата се поставува полицата.
Висина 1 метро (со можност за подесување).
Носивост 90 кг.
Финиш Нерѓосувачки челик.
Димензии Погледни технички цртеж овде.
Цена 1,300 ден.