Додатоци за кујни

Производител Bellanda – Италија
Модел Подлога за заштита на плотна
Шифра BEL 01550
Опис Оригинална подлога за тенџере штотуку извадено од шпорет. Лесно се поставува и е погодна за сите рамни кујнски површини. Во целост е изработена од нерѓосувачки челик со висока механичка и корозивна отпорност, како и отпорност на топлина.
Комплетот се состои од 6 плочки со дијаметар од 30 мм и 1 плочка со дијаметар од 55 мм.
Финиш Нерѓосувачки челик.
Димензии Погледни технички цртеж овде.
Цена 2,150 ден.