Додатоци за кујни

Производител Bellanda – Италија
Модел Заштитно стакло
Опис Стаклен панел кој се поставува на плотната како заштита од топлотното дејство на кујнските грејни плочи.
Алуминиумски анодизирани држачи кои се фиксираат под плотната.
Шифра BEL 01760 BEL 01790
Должини на стаклото 600 мм 900 мм
Дебелина на стаклото 8 мм 8 мм
Цена 3,700 ден. 3,700 ден.
Димензии Погледни технички цртеж овде.