Додатоци за кујни

Производител Rujz Design – Словенија
Шифра 2016
Опис Дрвен држач за вински шишиња. Елегантно обработен за да добиете поинаков и интересен начин на складирање на винските шишиња.
Капацитет: 13 шишиња.
Висина 800 мм
Цена 4,750 ден.